РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

8 травня – День пам’яті та примирення

Дата: 09.05.2021 12:02
Кількість переглядів: 796

8 травня – День пам’яті та примирення. Як відомо, 7 травня 1945 року був підписаний Акт воєнної капітуляції Німеччини, який набув чинності 8 травня о 23:01. 

 

Фото без опису

У першу чергу — це день пам’яті за десятками мільйонів жертв Другої світової війни, чиє життя було обірване насильством світового масштабу.

Друга світова війна продемонструвала незламність, мужність і героїзм українського народу. І цього дня ми згадуємо всіх, хто віддав своє життя за майбутнє. Українці воювали за свій дім, свою Батьківщину і незалежність. 

Низько схиляємо голови і віддаємо шану кожному Українському героєві, що в час воєнного лихоліття боровся за визволення рідної землі від загарбників. Пам’ять про кожного воїна, кожну жертву і кожного рятівника України є і буде для нашого народу вічною і нероздільною.

На превеликий жаль, і в теперішній час українські воїни зі зброєю в руках самовіддано відстоюють незалежність та територіальну цілісність країни, захищаючи спокій українських громадян від російського окупанта. 

Священний обов’язок кожного з нас – зробити все для того, щоб бути гідними ратного подвигу наших дідів і прадідів, щоб на мирній землі виховувати дітей та внуків, радіти майбутньому по-справжньому вільної європейської України.

Честь і слава живим героям! Вічна пам’ять загиблим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних