Пошук

Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 05.05.2021 15:23
Кількість переглядів: 558

29 квітня  відбулося засідання комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням селищного голови Людмили Біляк.  На засідання  було винесено 2 питання порядку денного.

Начальник Ружинського районного управління     Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Василь Тимчук, довів до відома членів комісії  про необхідні, суттєві заходи, щодо забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення у весняно-літній період 2021 року. З урахування пропозицій та зауважень членів комісії,  голова  надала доручення керівнику МКП «Господарник», старостам населених пунктів, орендарям водних об’єктів на території громади, керівникам підприємств, організацій щодо усунення недоліків  та дотримання всіх  санітарно - епідеміологічних норм на території громади.

Після детального обговорення питання відновлення у повному обсязі навчального процесу в закладах освіти Ружинської територіальної громади, комісія рекомендувала відділу освіти розпочати навчання з 05 травня 2021 року, з урахуванням протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину, затверджених постановою  Головного Державного санітарного  лікаря України від 23 квітня 2021 року №4. При голосуванні 14 членів комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підтримали дане рішення.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь