РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Підсумки атестації педагогічних працівників Ружинської громади у 2020-2021 навчальному році.

Дата: 16.04.2021 14:55
Кількість переглядів: 636

Атестація педагогічних працівників закладів освіти передбачена ст. 50 Закону України «Про освіту» та здійснюється відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки від 06.10.10 № 930 (зі змінами). 


Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників. Вона може бути черговою або позачерговою. Педагогічний працівник проходить чергову атестацію не менше одного разу на п’ять років. За результатами атестації визначається відповідність педагогічного працівника займаній посаді, присвоюються або підтверджуються кваліфікаційні категорії, педагогічні звання, тарифні розряди.
 
Атестація педагогічних працівників, які атестуються на відповідність займаній посаді та на присвоєння або підтвердження кваліфікаційних категорій «спеціаліст», «спеціаліст другої категорії», «спеціаліст першої категорії»  проходить безпосередньо в закладах освіти. Атестація педагогічних працівників, які атестуються на підтвердження або присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічних звань «учитель-методист», «старший учитель», «вихователь-методист», та педагогічних працівників, у яких не створені атестаційні комісії здійснюється атестаційною комісією ІІ рівня, яка створюється при відділі освіти. 
Відповідно до Типового положення про атестацію  (п.3.8) атестація педагогічних працівників атестаційною комісією ІІ рівня має завершилась 10 квітня.


5 квітня 2021 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії відділу освіти Ружинської селищної ради. У 2020-2021 навчальному році атестаційною комісією ІІ рівня атестувалось 43 педагога, з них 28 вчителів закладів загальної середньої освіти, 4 педагоги закладів дошкільної освіти, 2 педагоги закладів позашкільної освіти, 2 педагоги інклюзивно-ресурсного центру та 6 керівників закладів освіти та їх заступників, які атестувались на відповідність займаній посаді.

Відповідно до чинних нормативних документів до атестаційної комісії ІІ рівня було подано атестаційними комісіями І рівня на кожного педагогічного працівника клопотання про підтвердження або присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічних звань «учитель-методист», «старший учитель», «вихователь-методист», тощо, характеристику діяльності у міжатестаційний період, копії посвідчень про підвищення кваліфікації та атестаційний лист у двох  примірниках. 


Зважаючи на епідеміологічну ситуацію в регіоні, атестаційна комісія вирішила проводити атестацію педагогічних працівників без їх присутності, що передбачено п. 3.10 Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

Фото без опису


Уважно вивчивши подані документи, атестаційна комісія відділу освіти Ружинської селищної ради задовольнила клопотання атестаційних комісій І рівня. Було ухвалено рішення атестаційної комісії ІІ рівня:
- підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» – 10 педагогам;
- підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «учитель-методист» – 3 педагогам;
- підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший учитель» – 6 педагогам;
- підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та присвоїти педагогічне звання «старший учитель» – 5 педагогам;
- підтвердити  педагогічне звання «старший учитель» – 2 педагогам;
- присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» – 4 педагогам;
- присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» – 2 педагогам;
- присвоїти 11 тарифний розряд – 4 педагогам;
- підтвердити 11 тарифний розряд та звання «вихователь-методист» – 1 педагогу.
Окрім того було атестовано на відповідність займаній посаді 1 директора ЗЗСО, 1 директора ЗДО, та 4 заступники директорів ЗЗСО.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних