Пошук

Засідання виконавчого комітету

Дата: 14.04.2021 09:47
Кількість переглядів: 1029

 

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ружинської селищної ради.

Члени виконкому затвердили список посадових осіб органу опіки та піклування Ружинської селищної ради, уповноважених складати протоколи про адміністративні правопорушення та інструкцію з оформлення протоколів.

Фото без опису

Виконавчий комітет затвердив висновок щодо доцільності позбавлення батьківських прав у трьох сім'ях громади. До Ружинського районного суду буде направлено пакет документів з позовною заявою про позбавлення батьківських прав. Дітей влаштують у будинки сімейного типу.

Обговорили план оптимізації закладів освіти в 2021 році.

Виконком затвердив Положення про платні послуги та тарифи на платні послуги, які надаються КНП «Ружинська центральна лікарня» та порядок використання коштів на пільгове медикаментозне забезпечення та зубопротезування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

З метою попередження та виключення випадків отруєння бджіл засобами захисту рослин під час обробки аграріями сільськогосподарських культур виконком вирішив створити постійно діючу комісію з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл на території Ружинської територіальної громади.

Також члени виконавчого комітету створили комісію з питань евакуації населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуації, затвердили персональний її склад та Положення про неї. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь