Пошук

Конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медикаментозне забезпечення громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи - мешканців Ружинської територіальної громади

Дата: 12.04.2021 19:17
Кількість переглядів: 612

Оголошення
 

Відповідно до рішення виконавчого комітету Ружинської селищної ради від 08 квітня 2021 року № 57 «Про пільгове медикаментозне забезпечення та зубопротезування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» Ружинська селищна рада оголошує конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медикаментозне забезпечення громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи - мешканців Ружинської територіальної громади.

Фото без опису

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі:

- наявність у надавачів послуг відповідної ліцензії на лікарські засоби та вироби медичного призначення:

- граничні постачальницько-збутові надбавки на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів) мають становити не вище ніж 10 відсотків оптово-відпускної ціни та граничні торговельні (роздрібні) надбавки не вище 10 відсотків закупівельної ціни;

- наявність та забезпечення належних умов зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення;

- наявність аптечних закладів та стоматологічних установ претендентів для участі у конкурсі.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

  1. заяву на участь у конкурсі, завірену печаткою суб’єкта господарювання;

  2. копія відповідної ліцензії на лікарські засоби та вироби медичного призначення;

  3. відомості про умови зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення;

  4. відомості про аптечні заклади та стоматологічні установи;

  5. відомості про кваліфікацію персоналу;

  6. відомості про дотримання граничних постачальницько-збутових надбавок на  лікарські засоби та вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів);

  7. цінову пропозицію на послуги зубопротезування для забезпечення пільгових категорій громадян з урахуванням вимог  чинного законодавства.

 

Всі сторінки конкурсної пропозиції мають бути завірені печаткою претендента для участі в конкурсі (за наявності) та підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання.

Конкурсна пропозиція повинна бути прошнурована, мати нумерацію сторінок та опис наданих документів. Всі документи, які подаються претендентами для участі в конкурсі, викладаються українською мовою. 

 

Умови подання конкурсних пропозицій

Документи, необхідні для участі в конкурсі, надаються в опечатаному конверті (краї зрізу (склеювання) конверта скріпляються печаткою, а при її відсутності – підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання), з обов’язковим зазначенням назви конкурсу відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

 

Конкурсні пропозиції приймаються за адресою: смт.Ружин вул. Бірюкова, 2 (кабінет 17), приміщення Ружинської селищної ради, до 23 квітня 2021 року включно.

Конкурс з визначення аптечних установ та стоматологічних закладів, які здійснюватимуть пільгове медикаментозне забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи мешканців Ружинської територіальної громади, відбудеться 28 квітня 2021 року о 15.00 годині за адресою: смт.Ружин вул. Бірюкова, 2 (кабінет 47).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь