Пошук

Відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 31.03.2021 16:10
Кількість переглядів: 1043

31 березня відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням селищного голови Людмили Біляк.  На засідання  було винесено 8 питань порядку денного. Члени комісії підтримали  та одноголосно проголосували за:

- затвердження плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2021 рік,

-розподіл функціональних обов’язків членів комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,

- акт перевірки Ружинської селищної ради, спеціалізованих служб з  питань готовності до пропуску дощових паводків, льодоходу та весняної повені 2021 року,

- результати проведення позапланових перевірок районним сектором управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Житомирській області благодійної організації Християнський реабілітаційний центр хворих на наркоманію та алкоголізм «Прорив-Перемога» в с. Плоска та готелю ФОП Ружевич Н.М. в смт. Ружин вул. Київська, 76.

Головний державний інспектор Ружинського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області Сергій Гомонюк ознайомив присутніх  з заходами  щодо запобігання пожежам в екосистемах у весняно-літній пожежонебезпечний період 2021 року, результатами перевірок, технічну інвентаризацію, утримання захисних споруд у 2020 році та завдання на 2021 рік.

Василь Тимчук, начальник Ружинського районного управління     Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, довів до відома членів комісії  щодо затверджених вимог Закону України  «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» на території Ружинської селищної ради. Заходи із забезпечення населення безпечною та якісною питною водою, згідно «Гігієнічних вимог до води питної, призначеної до споживання людиною» (ДСанПіН 2.2.4-171-10), та забезпечення водовідведення.

Після детального обговорення питання обстеження технічного стану гідроспоруди поза межами населеного пункту селище Городоцьке  гр. Янішевського В.В.  комісією було прийнято рішення щодо доопрацювання даного звернення відповідно до чинного законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь