Пошук

Місячник благоустрою на території Ружинської територіальної громади

Дата: 30.03.2021 17:02
Кількість переглядів: 877

З метою покращення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Ружинської територіальної громади, підвищення рівня благополуччя та санітарної культури населення 23 березня  на засіданні виконавчого комітету прийнято  рішення  щодо  проведення з 24 березня до 24 квітня 2021 р. місячника благоустрою на території Ружинської територіальної громади та щорічної акції «За чисте довкілля».

Відтак, протягом місяця в нашій громаді проходитимуть заходи щодо забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, впорядкування територій меморіальних комплексів, пам’ятних знаків, кладовищ.

Цими днями  розпочато  грейдерування найбільш проблемних ділянок вулиць та доріг, які не мають твердого покриття,  у с. Заріччя  та смт. Ружин. Аналогічну роботу  заплановано  провести у інших населених пунктах  громади також. Вже в найближчі дні  працівники виконавчого  апарату  Ружинської селищної ради долучаться до щорічної акції «За чисте довкілля».  

Кожен мешканець громади  може зробити свій внесок у спільну благородну справу, адже чистота нашої  громади залежить від усіх нас.

 

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до санітарного прибирання аби в нашій громаді було чисто та охайно.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь