РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

VI сесія Ружинської селищної ради

Дата: 26.03.2021 16:39
Кількість переглядів: 1009

 25  березня  2021 року під головуванням селищного голови Людмили Біляк пройшло пленарне засідання шостої сесії VIII скликання Ружинської селищної ради. У роботі сесії  взяли участь депутати Ружинської селищної ради, старости, начальники структурних підрозділів, а також  голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов.

 

Відповідно до Порядку денного, підтриманого депутатами, на розгляд сесії було винесено   61 питання.

У першому блоці питань депутати заслухали  звіти начальника фінансового управління Людмили Аксьнової:

-про виконання бюджету Ружинської селищної ради за 2020 рік,

-про виконання бюджетів сільських рад за 2020 рік,

Підтримали та проголосували депутати за рішення про внесення  змін до бюджету Ружинської селищної територіальної громади на 2021 рік.

Фото без опису

На сесії також обговорили та затвердили Програму  соціально-економічного та культурного розвитку Ружинської територіальної громади на 2021-2022 роки, Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Ружинської територіальної громади на 2021–2022 роки.

 

Прийняли необхідні  зміни до деяких рішень селищної ради. Розглянули питання управління  майном, що належать до комунальної власності. Надали згоду на передачу в оренду Ружинському районному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки легковий автомобіль, терміном на два роки з дати підписання договору, для забезпечення проведення оповіщення призовників, військовозобов’язаних, резервістів, а також доставки їх до обласного збірного пункту та військових частин.

 

У ході цієї сесії прийняли низку рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволів на розробку проектів землеустрою, передачу земельних ділянок у власність. Розгляд земельних питань відбувався у відповідності до попередньо прийнятих рекомендацій постійних комісій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних