Пошук

Бібліотеки Ружинської громади

Дата: 17.03.2021 17:01
Кількість переглядів: 772

У період з 01 по 15 березня  сектором культури та туризму Ружинської селищної ради проводився моніторинг бібліотечної діяльності з виїздом в населені пункти.

Бібліотечна мережа Ружинської громади згідно списку нараховує 29 бібліотек  з них: Ружинська центральна бібліотека, Ружинська селищна бібліотека для дітей та 27 сільських бібліотек. Проте у 9 сільських книгозбірнях обслуговування читачів фактично на жаль, не ведеться.

Серед головних завдань бібліотек Ружинської ТГ є: залучення користувачів до бібліотеки, популяризація української книги і читання серед молоді, сприяння навчальному та виховному процесу, здійснення профорієнтації, розвиток соціального партнерства, впровадження нових послуг, робота з бібліотечним фондом, проектна діяльність.

В зв’язку з  оголошенням карантину в Україні, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2 внесено зміни в роботу книгозбірень. Так, окремі бібліотеки певний час  не обслуговували читачів, існують обмеження щодо проведення масових заходів.

Але бібліотечні працівники прагнуть і надалі реалізовувати всі свої можливості, енергію та професіоналізм на користь своїм читачам, зробити бібліотеку найпривабливішим місцем для людей, найкращим інформаційним закладом у своєї селі та селищі.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь