РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

До уваги всіх керівників та відвідувачів!

Дата: 12.03.2021 16:48
Кількість переглядів: 838

З 3 березня Житомирській області діють карантинні обмеження. Нині ситуація з коронавірусом в нашій громаді критична. Тому не повинно бути якоїсь легковажності чи нехтування елементарними правилами безпеки.

Фото без опису

З сьогоднішнього дня переходимо на нові рамки роботи. Насамперед – повинен бути жорсткий масковий режим і серед відвідувачів, і серед самих працівників.

З понеділка змінюємо доступ людей до селищної ради – він буде суттєво обмежений. Очевидно, що змушувати людей стояти на вулиці за нинішніх погодних умов ніхто не буде. Тому допуск до першого поверху буде. Там знаходитиметься наш працівник, який, у випадку необхідності, надаватиме відвідувачам відповідні роз’яснення, допомогу і т.п. Є потреба – відповідний фахівець сам виходить до відвідувачів. Контакти повинні бути максимально обмежені. Допуск відвідувачів у службові кабінети повинен бути лише у виняткових випадках!

Протягом якого часу діятимуть такі обмеження – наразі невідомо. Офіційно у «червоній зоні» ми до 17 березня. Але, спостерігаючи за невтішними тенденціями і в області, і у нашій громаді, про послаблення карантинних обмежень зараз говорити не доводиться.

І будьте здорові всі Ви та члени Ваших родин!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних