Пошук

До уваги мешканців Ружинської громади!

Дата: 04.03.2021 14:39
Кількість переглядів: 1803

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) №124 від 17.02.2021 року та рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Житомирської області від 3.03.2021 року запроваджено «червону» зону.

Фото без опису

За останню добу в області була зафіксована рекордна кількість захворювань на COVID-19 – 888. Особливо напружена ситуація в Новоград-Волинську, Бердичеві, Житомирі, Андрушівці, Малині, Чудневі, Баранівці. По Житомирській області кількість хворих COVID-19, які перебувають на стаціонарному лікуванні становить від 65 до 82 %.

Наразі епідеміологічна ситуація на території Ружинської громади контрольована. За інформацією КНП «Районна центральна лікарня» Ружинської селищної ради, станом на 4 березня, на стаціонарному лікуванні перебуває 11 хворих з пневмонією, з них 7 мають лабораторне підтвердження на COVID-19, 5  хворих знаходяться на кисневій підтримці (кисень балонний та кисневий концентратор).

Однак, Ружинська селищна рада, розуміючи усі проблеми з якими зіштовхуються підприємці під час карантинних обмежень, ще 2 березня підготувала та направила звернення до голови обласної комісії з питань ТЕБ та НС Віталія Бунечка з проханням переглянути рішення щодо заборони торгівлі товарами непродовольчої групи, квітами та рослинами з дотриманням необхідних протиепідемічних заходів.

Нині діють усі карантинні заборони відповідно до постанови Кабінету Міністрів України. Тому, шановні мешканці громади, будьте обачні, бережіть своє здоров’я та своїх близьких. Пам’ятайте, ви відповідальні за своє життя.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь