Пошук

Здоров’я нації – це турбота держави, а за власне здоров’я – відповідальність особиста

Дата: 26.02.2021 12:06
Кількість переглядів: 1007

Україна сьогодні переживає пандемію  COVID-19 і зараз важко сказати, як довго триватиме зростання темпів  захворюваності на COVID-19. Ледь не щодня у нашій країні  фіксуються чимраз більші показники кількості захворілих на короновірус людей.

На Житомирщині, зокрема, за минулі дев’ять місяців  захворюваність на COVID-19 побила всі темпи поширення  раніше відомих  у нашій області інфекційно-вірусних захворювань. Щодня збільшується й кількість летальних (смертельних) випадків, спричинених ускладненнями  короновірусної інфекції.

Фото без опису

Пандемія COVID-19 довела, що Лікарняна каса є надійним, дієвим та ефективним інструментом гарантії якісних медичних послуг у найскладніших умовах. Крім COVID-19 – є багато інших захворювань, які також потребують фінансових витрат. У 2020 році Лікарняна каса виділила понад 40 млн. грн. (майже 220 тисячах звернень) на ліки, реактиви, вироби медичного призначення для членів ЛК та для медичних закладів.

Завдання держави є вдосконалення медичної системи, проте про власне здоров’я  має турбуватися кожен особисто. За нинішніх умов важко віднайти варіант, коли щомісячні внески в сумі 60 гривень гарантують члену благодійної організації медичні послуги та допомогу на суму до 21 тисячі 600 гривень. БО «Лікарняна каса Житомирської області» – це практично єдиний вихід відчувати свою захищеність і впевненість у найскладніші моменти життя.

 

БО «Лікарняна каса Житомирської області»         В.С. Мишківський

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь