РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Покращуємо якість обслуговування: для персоналу ЦНАПу проводять тренінг

Дата: 24.02.2021 15:13
Кількість переглядів: 930

Фото без опису

Працівники новоствореного ЦНАПу, який планує розпочати свою роботу з квітня 2021 року, розпочали тренінг з модераторкою міжнародної технічної допомоги «U-LEAD з Європою» Ольгою Аверіною.

 

Навчання триватиме три дні. Начальниця відділу організації надання адміністративних послуг – Тетяна Хмельницька, адміністратори та державні реєстратори вивчають нову інформацію про Програму «Знання на навички щодо окремих груп адміністративних послуг». Метою цього заходу є ознайомлення працівників з новими принципами обслуговування населення та подачею документів.

Сьогодні, 24 лютого, учасники тренінгу розглянули питання реєстрації місця проживання фізичних осіб та адміністративні послуги у сфері соціального захисту населення. Вирішували практичні завдання «Алгоритм дій працівника органу реєстрації» та писали підсумкові тести.

Пані Ольга відмітила, що працівники Ружинської селищної ради перші, з усіх кого вона навчала, ознайомлені з чинною документацією та відмінно орієнтуються в питаннях, що стосуються надання адміністративних послуг.

Фото без опису

Також модераторка розповість про реєстрацію нерухомого майна, реєстрацію суб’єктів господарювання: юридичних осіб та фізичних осіб підприємців та про захист дітей. Завершиться тренінг обговоренням питання про реєстрацію земельних ділянок та видачу відомостей з ДЗК.

Тренінг спрямований, якнайперше, на підвищення кваліфікації працівників, які пройдуть насичений курс навчання і зможуть швидко та ефективно надавати адміністративні послуги, задля забезпечення комфорту громадян.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних