РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

«Настановча» нарада із старостами та діловодами громади

Дата: 24.02.2021 12:04
Кількість переглядів: 1880

Фото без описуРобоча нарада із старостами та діловодами Ружинської  селищної ради відбулась 23 лютого. Голова селищної ради Людмила Біляк розпочала її із приємних подій – привітання з дем народження: старосту сіл Зарудинці, Городок, Зоряне, Огіївка, селища Городоцьке – Бориса Ходаківського та діловода сіл Верхівня, Мусіївка – Марію Гуменюк.

Як зазначила очільник громади, Ружинська селищна рада прийняла під своє підпорядкування 22 сільські ради. Днями до роботи приступила решта старост та діловодів. Тобто відсьогодні у кожному населеному пункті є уповноважені особи, які надаватимуть усі соціальні послуги населенню. Так, ще є недопрацювання, які створюють незручності усім нам, але кожен з нас робить усе можливе, щоб завершити процес реорганізації швидше і механізм Ружинської громади запрацював на повну силу.

– Ми «об’єдналась» і стали єдиною громадою. Віднині усі наші перемоги і проблеми – спільні. Буде не легко, однак усі разом, діючи однією командою, ми подолаємо усі негаразди і станемо однією з кращих громад Житомирщини, – наголосила Людмила Біляк.

Під час засідання керівники профільних відділів та установ проінформували присутніх щодо подальшої роботи структури виконавчого апарату ради. Зокрема, завідувач сектору Ружинського УДМС України в Житомирській області Анатолій Невечеря розповів про зміни в законодавстві України, щодо реєстрації місця проживання та подання звітності. Лариса Польова – начальник відділу державної реєстрації, доповнила що старостам важливо як найшвидше отримати електронний ключ для юридичних осіб. Адже з 1 квітня на них буде покладено обов’язки з реєстрації місця прописки чи виписки, надання соціальних послуг тощо.

Начальник відділу економічного розвитку, транспорту, міжнародного співробітництва, проєктно-інвестиційної та інформаційної діяльності  Аліна Скрипнюк розповіла про грантові програми та умови участі у них.

Про зміни в законодавстві, щодо призначення субсидій, допомог, пільг та про перелік надання соціальних послуг розповіли головний спеціаліст відділу охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Сарнавська та Лариса Черешнюк – директор КУ «Центр надання соціальних послуг Ружинської селищної ради» тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних