Пошук

Другу добу поспіль Ружинська громада продовжує боротися з негодою

Дата: 13.02.2021 20:39
Кількість переглядів: 1925

Скоординовані дії адміністрації громади,  служби автомобільних доріг, старост сіл, місцевих підприємців, сільгоспвиробників та рятувальників тримають ситуацію під контролем.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Оперативну розчистку доріг селами координують не лише старости, а й селищний голова особисто. До боротьби із сніговою негодою активно приєдналися й наші аграрії, які за власні кошти з 3-4 годин ночі (а іноді й цілодобово) розгортають снігові замети.
І хоча вже другу добу поспіль зима "розгулялася" не на жарт, кожен намагається зробити усе, щоб не допустити надзвичайної ситуації в громаді.
Дороги державного та обласного значення цілодобово контролює ПП "Автомагістраль", а Ружинські рятувальники цілодобово вивільняють транспортні засоби, які потрапили до снігової пастки.
У Вільнопіллі та Вишневому розгортає снігові замети "МТЗ-82" Фермерського господарства "Троянда". Проте не стоїть осторонь й керівництво Філії "Бистрицька" ТОВ СП "НІБУЛОН", яке для розчистки надало потужний Т-150. До доброї справи долучилося також й ФГ "Лібері" та ФОП Л.Б.Федорчук, які надали навантажувач "JCB" та 60 літрів пального. Пальне для розчистки доріг у громаді також надає СВК " Ружинський".
Доступ до кожної господи тримають на контролі "нібулонівці" також у Бистрику та Березянці. На "підтримку" Березянці, Причепівці та Чеховій прийшли також аграрії ТОВ "ММТС-Агро", ТОВ Агрофірма "Кривошиїнське" та, навіть, Церква Євангельських християн менонітів.
У Білилівці, Котелянці, Йосипівці, Дерганівці та Княжиках постійно працює техніка ФГ "Агро-Союз" та ТОВ "Сігнет Центр", які цілодобово розгортають кількаметрові замети, що вперто "сходяться" з навколишніх полів.
Аграрії "Сігнет Центру" також намагаються  контролювати автошляхи в Сахнах, Огіївці, Городку, Ягнятині, Плосці, Карабчиєві, Верхівні та Мусіївці.
У Верхівні до боротьби з негодою виїхала техніка ТОВ "Сузір'я Агро".
Немиринці та Зелене (+ під'їздні дороги до сіл) чітко контролює ДП Агрофірма "Немиринецька".
У Топорах активно працює ТОВ Украгроінвест Холдинг, а у Рогачах - ДП "Рогачівське".
У Зоряному, як завжди, прибирає витівки негоди СВК ім. Мічуріна, у Зарудинцях - ТОВ ПК "Зоря Поділля".
Ружинські, Зарічанські та Мовчанівські вулиці розчищають (відповідно до угоди) і ПП " РУЖИН-СПЕЦТЕХНІКА" та ПП Дудар О.Ю.
І хоча вся ця важка техніка працює без перестанку, метелиця все ж і не збирається вщухати, "надуваючи" все вищі і вищі перемети... Через це ситуація залишається складною на відрізку автошляху Кременець - Біла Церква між Вільнопіллям та Білилівкою; під'їздна дорога до сусідньої Вчорайшенської громади (під'їзд до Крилівки), а також автошлях, який сполучає Княжики, Сахни та Огіївку (снігова подушка місцями сягнула 4 метрів, тому, аби прибрати її з проїжджої частини, необхідно великогабаритну спецтехніку).
Синоптики попереджають про негоду, як мінімум, ще на кілька днів. Тому, за можливості, залишайтеся вдома і бережіть себе та один одного!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь