Пошук

На вісім посад старост у Ружинській громаді претендує 22 кандидати

Дата: 08.02.2021 09:01
Кількість переглядів: 3684

Фото без описуНапередодні чергової сесії, проведення якої заплановано цього вівторка, депутати селищної ради зібралися на спільне засідання постійних комісій ради. Ключове питання – обговорення потенційних кандидатів на посади старост у громаді. 

Протягом останніх тижнів на адресу селищної ради надходили як індивідуальні заяви від мешканців з проханням затвердити саме їх на посади старост, так і колективні - від жителів того чи іншого села з їхнім баченням того, кого вони бачать на цій посаді. 
Загалом на адресу селищної ради надійшли клопотання стосовно 22 претендентів. Серед них – як вже знайомі прізвища колишніх сільських голів та секретарів рад, так і абсолютно нові, мало відомі широкому загалу, але від того – не менш амбіційні. 
Так, на посаду старости сіл Голубівка, Черемуха, Прибережне надійшло звернення лише щодо одного кандидата – колишнього сільського голови Олександра Лікарчука. Так само безальтернативною є кандидатура і на посаду старости у Вербівці та Трубіївці, де єдиним претендентом є Леся Дмитренко. По два кандидати претендують на посади старост у Ягнятині, Плосці та Карабчиєві (Володимир Оцалюк та Віктор Тимошенко), а також у Немиринцях, Княжиках, Сахнах і Зеленому (Тетяна Романовська та Інна Яструбенко).
А от щодо інших сіл, то тут ситуація менш однозначна зважаючи на кількість кандидатів у кожному з них. Так, бути старостою у Мовчанівці висловили одразу чотири претенденти – Галина Козіцька, Василь Чернявський, Олександр Якимчук і Дарія Лебеда). По чотири претенденти і у інших так званих «старостинських» округах. На посаду старости у Верхівні претендують Олег Солом’яний, Святослав Деркач, Ольга Чагарова та Володимир Петренко. У Білилівці, Йосипівці та Котелянці серед претендентів – Ельрад Багішев, Людмила Паніотт, Сергій Котелянець і Володимир Білоконь. А у Топорах і Рогачах бажання стати старостами висловили Святослав Герасимчук, Володимир Лянга, Олександр Семчук і Сергій Лук’янчук. 
Кожен із претендентів на посади старост мав змогу під час засідання комісій розповісти депутатам про себе, презентувати власне бачення розвитку сіл, у яких планують працювати, відповісти на гострі питання. 
А депутати мали змогу попередньо ознайомитися з кожним із кандидатів і зробити свої висновки. Остаточне рішення стосовно затвердження старост планується прийняти у вівторок на черговій сесії селищної ради.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь