Пошук

Відділ правового забезпечення ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 03.03.2023 08:42
Кількість переглядів: 94

Шановні колеги - суб’єкти декларування (посадові особи місцевого самоврядування, посадові особи юридичних осіб публічного права (керівники комунальних підприємств, головні бухгалтери та члени наглядових ради підприємств).

З 1 січня 2023 року розпочався етап подання щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2022 рік.

Акцентуємо Вашу увагу, що необхідно зробити декларанту: Перш за все потрібно перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана в персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Далі необхідно перевірити термін дії та працездатність Вашого електронного цифрового підпису для роботи з реєстром.

Відповідно до законодавства України посадові особи місцевого самоврядування, посадові особи юридичних осіб публічного права з 01 січня до 01 квітня звітного року, подають шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь