Пошук

29 грудня поточного року відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ружинської селищної ради, на якій було розглянуто нагальні питання безпеки життя громади:

Дата: 30.12.2022 10:54
Кількість переглядів: 98

1. Про організацію та функціонування пунктів незламності в Ружинській селищній раді.

2. Про протипожежний стан об’єктів освіти, задіяних до святкування новорічних та Різдвяних свят в населених пунктах Ружинської територіальної громади.

3. Про затвердження Плану роботи місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ружинської селищної ради на 2023 рік.

4. Про затвердження Плану дій виконавчих органів, структурних підрозділів селищної ради, установ, організацій, щодо підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2023 році.

5. Про стан виконання протокольних рішень комісії за 2022 рік. В ході засідання було обговорено шляхи вирішення проблемних питань та визначено до виконання конкретні заходи. Не зважаючи на «задовільний» стан об’єктів інфраструктури громади, недостатній рівень фінансування, воєнний стан в країні, що впливає на вирішення питань, робота комісії була направлена на пошук шляхів виходу з даної ситуації та забезпечення необхідного комфортного та безпечного середовища для проживання населення. Продовжуємо рух вперед, незалежно від всіх негараздів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь