Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 28.09.2022 09:58
Кількість переглядів: 121

«На території Вербівського старостинського округу зареєстровано 400 внутрішньо переміщених осіб. Усім, хто потребує, надається допомога, проводяться бесіди, по мірі можливості вирішуються проблемні питання різного характеру»,- розповідає староста Леся Дмитренко. За час дії військового стану у Вербівському окрузі проведено такі роботи:

Встановлено бетонну огорожу навколо дитячого майданчика в с.Трубіївка за благодійні кошти ТДВ "Житомиррибгосп"

Проведено косметичний ремонт ФАПУ в с.Вербівка за благодійні кошти, які виділили орендарі земельних часток (паїв) ТОВ"Сузір' я Агро", ТОВ "Агрогідність", ПМСД Ружинської селищної ради, фермери та одноосібники. За ці кошти утеплено та підбито стелю у двох кімнатах ФАПУ, закуплено жалюзі на вікна та замовлено лінолеум на підлогу.

Постійно проводяться роботи по благоустрою населених пунктів,в належному стані підтримуються дитячі майданчики,територія біля Будинку культури , адмінприміщення, церкви,фапів,природно охоронна зона навколо свердловини,автобусних зупинок що знаходяться в центрі сіл,також проводиться обкошування кладовищ та обочини під'їзних доріг до населених пунктів.

Було проведено грейдерування по вулиці Карабчиївська в с.Трубіївка та силами жителів села проведено розчистку вулиці від дерев, які знаходились в аварійному стані.

8 та 15 вересня 2022року в с.Вербівка в Будинку культури проводилась реєстрація ВПО на допомогу від Чеської гуманітарної організації "Людина в біді". Всі внутрішньо переміщені особи які проживають на території сіл Вербівка, Трубіївка були повідомлені та зареєструвалися.

20 вересня в с.Вербівка проводилась робота по заміні гідроакумулятора з датчиком тиску води на свердловині протягом доби усі неполадки було усунено та відремонтовано.

21 вересня в с.Вербівка відбулося Храмове свято Парафії Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ.

22 вересня у ФАПі с.Вербівка для внутрішньо переміщених осіб Вербівського, Березянського та Верхівнянського округів проводився виїзний прийом лікаря терапевта та сімейного лікаря, а також надавалась гуманітарна допомога медикаментами від Червоного Хреста. На прийомі було 38 внутрішньо переміщених осіб.

На даний час в філії "Вербівський будинок культури-бібліотека проводиться підготовка до благодійного концерту на підтримку ЗСУ.

Проведено роботи по розбиранню блокпостів, які було встановлено при в' їзді в села.

У Вербівському старостинському окрузі ведеться активна робота по збору картоплі, продуктів харчування, засобів гігієни для Ружинської лікарні та військових шпиталів, а також продовжується збір 0,5л. банок які відправляються в с.Верхівня Огородньому Юрію Миколайовичу, який займається виготовленням тушонки для військових.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь