Пошук

Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики

Дата: 27.01.2022 16:50
Кількість переглядів: 405

   22 січня 2022 року в м. Житомирі на базі державного університету «Житомирська політехніка»  відбувся ІІІ етап (обласний) Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.

     Ружинську громаду на обласній олімпіаді з інформатики представляли переможці ІІ етапу, учні Ружинської гімназії: Шкурлатівський Денис (9 клас), Ревун Ілля (10 клас) та Руденко Олексій (11 клас).

      Інформаційні технології уже давно стали невід’ємною частиною розвитку суспільства. На сьогоднішній день ІТ галузь продовжує рости більш швидкими темпами, ніж економіка країни. Протягом останніх років найбільш популярними при вступі у ВНЗ стають ІТ спеціальності, що вважаються перспективними та затребуваними у всьому світі. Саме тому, багато зусиль до підготовки учнів для вступу на ІТ спеціальності, до участі учнів Ружинської гімназії в олімпіадах різних рівнів з інформатики, прикладає учитель інформатики Матвійчук Сергій Володимирович.

        Надзвичайно приємно, що наші юні айтішніки Шкурлатівський Денис, Ревун Ілля та  Руденко Олексій стали переможцями обласного етапу олімпіади з інформатики, здобувши дипломи ІІІ ступеня.

      Щиро вітаємо переможців олімпіади, зичимо успіхів у навчанні, безмежної наснаги, бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук!

      Висловлюємо щиру вдячність учителю Матвійчуку Сергію Володимировичу, адже перемога його учнів – це і його перемога.

Тож нехай ця перемога стане лише початком для ще більших нових досягнень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь