Пошук

Алея фундуків на честь 30-річчя Незалежності зростатиме у Ружинській гімназії

Дата: 23.10.2021 16:45
Кількість переглядів: 1428

Фото без опису30 років – 30 фундуків. І чим більше ставатиме років, тим буявіше розростатимуться кущі, тим міцнішими і чисельнішими будуть їхні плоди, як символи незламності духу, нескореності волі, прагнення до свободи і незалежності українського народу.

Саме з такою ідеєю – висадити у Ружинській громаді алею з 30 фундуків з нагоди 30-річчя Незалежності України звернулася до селищного голови Людмили Біляк місцева активістка, мешканка Ружина Анастасія Тищук. Ідею було підтримано, а найбільш оптимальним обрали місце на території Ружинської гімназії: тут і догляд за алеєю буде постійний, і свій символізм теж присутній - разом зростати.

Сказано – зроблено. Анастасія Тищук забезпечила посадковий матеріал (саджанці фундука). А далі спільно зі своєю родиною, працівниками гімназії та селищної ради у суботу реалізували задумане. Відверто говорячи, справа виявилася не такою і легкою, як здавалося на перший погляд – попередньо ніхто показово ямки не бурив буром, а тому довелося всім добряче і лопатами попрацювати, і ломом помахати, пробиваючись крізь залишки каміння та цегли, які колись засипали землею після будівництва гімназії.  

Зате тепер нова алея прикрашає територію гімназії.

Ця ініціатива – яскравий приклад того, що можна, сидячи на дивані, критикувати і заявляти по соцмережах, що «все не те, і все не так», а можна просто висловити ініціативу і взятися спільно її реалізовувати. Бо маємо усвідомити, що розвиток громади – це наша спільна справа. Адже сильніші – разом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь