Пошук

Благоустрій у громаді - спільна справа

Дата: 05.08.2021 18:25
Кількість переглядів: 853

Фото без описуСелищний голова Людмила Біляк провела нараду зі старостами та підприємцями про належне впорядкування територій сіл та прилеглих до підприємств територій. Вона закликала організувати толоку та спільними зусиллями навести лад у населених пунктах громади. 

Завідувач господарством ВПП “Господарник” Віра Поліщук звернулася до присутніх з проханням долучатися до впорядкування Ружина, яке активно проводить колектив підприємства. Адже гуртом працювати швидше та ефективніше. 

Начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури та будівництва Анатолій Цехмейструк вказав, що відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення (ст. 152) порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн) і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн). 

У нараді також взяла участь т. в. о. начальника відділу економічного розвитку Ольга Коваленко, яка проінформувала про хід роботи над розробкою Стратегії розвитку Ружинської громади до 2027 року.

Головний лікар КНП «ЦПМСД» Олександр Боденчук розповів про кампанію вакцинації від COVID-19, яка триває у громаді. Наразі в центральній лікарні можна отримати щеплення вакцинами Короновак, Модерна та Астразенека. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь