Пошук

Продовжуються обговорення угод щодо соціального партнерства

Дата: 09.06.2021 16:50
Кількість переглядів: 733

Селищний голова Людмила Біляк продовжує активно проводити зустрічі із керівниками сільськогосподарських підприємств для створення сприятливих умов соціально-економічного розвитку Ружинської громади. Минулого тижня вже відбулась така зустріч у селі Ягнятин, а цього у селі Зарудинці.

Фото без опису

За ініціативи Людмили Біляк сьогодні відбулась зустріч з керівниками сільськогосподарських та фермерських підприємств. Представники СФГ ім Мічуріна – Володимир Пилипчук, СФГ Куслінських – Віктор Куслінський, СФГ Невмержицький – Микола Невмержицький, ТОВ "Сігнет ЦЕнтр" – Ольга Бабійчук та СФГ Марущак – Олександр Марущак долучилися до обговорення окремих проблем Ружинської громади та розглянули варіанти співпраці. У тому числі питання можливості фінансування деяких фельдшерсько-акушерських пунктів.

Фото без опису

Фото без опису

Держава частково скорочує фінансування на медичні заклади, тому ПМСД почали шукати шляхи скорочення видатків та змушені приймати непопулярні рішення шляхом закриття ФАПів в окремих селах, аби не виникало боргів, а якість послуг була належною.

Саме тому Людмила Біляк  разом з фермерами обговорила ймовірні варіанти утримання ФАПів та розвитку і підтримки завдяки підписанню угоди про соціальне партнерство.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь