Пошук

Оголошення

Дата: 08.06.2021 17:18
Кількість переглядів: 298

08 червня 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора Городоцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

 

Присутні члени комісії обрали з числа конкурсної комісії голову комісії, його заступника, секретаря та лічильну комісію, а також розглянули та ухвалили перелік кандидатів шляхом перевірки поданих ними документів; перевірили та ухвалили завдання для конкурсних випробувань першої частини конкурсного випробування та бланки відомостей оцінювання кандидатів.

До участі у конкурсі на посаду директора Городоцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів допущено 1 (одного) кандидата – Контуш Людмилу Євгенівну.

Фахівець організаційного забезпечення роботи  конкурсної комісії ознайомила членів конкурсної комісії з вимогами Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Ружинської селищної ради Житомирської області, затвердженого рішенням Ружинської селищної ради № 107 від 25.03.2021 року.

Відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту», п. 10 Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Ружинської селищної ради Житомирської області, затвердженого рішенням Ружинської селищної ради № 107 від 25.03.2021 року, 16 червня 2021 року о 10-00 год. буде проведено ознайомлення кандидатів із закладом, трудовим колективом та представниками громадського самоврядування закладу.

 

Протокол


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь